Om os

 

Plus Pictures er et prisvindende produktionsselskab med fokus på dokumentarfilm, faktaserier og børne-TV.

Vi er optaget af nærværende, engagerende og tankevækkende samtidshistorier, der fortælles på en måde, så de når et stort publikum både i Danmark og udlandet. Vi vil gerne overraske og underholde vores seere og give dem nye oplevelser fra hele verden.

Kvalitet er et væsentligt nøgleord for os, og ambitionen er altid at udkomme med det allerbedste. For at nå det mål arbejder vi sammen med nogle af de bedste og mest innovative folk i branchen i alle produktionsprocessens faser.

Selskabet har et stærkt nationalt og internationalt netværk. Vi arbejder med Danmarks Radio, TV 2, Det Danske Filminstitut og i udlandet i særdeleshed med BBC, Netflix, amerikanske broadcastere og de øvrige nordiske tv-stationer.

Internationale kunder

DR (Denmark), TV 2 (Denmark), DFI (Denmark), Netflix, BBC (U.K.), SVT (Sweden), NRK (Norway), YLE (Finland), ZDF/ARTE (Germany/France), WDR (Germany), ITVS/PBS (USA), NHK (Japan), CBC (Canada), SBS (Australia), RTBF (Belgium), VPRO (Holland), SABC (Africa), ORF (Austria), TVP (Poland), SSR/TSR (Swizerland), TV 3 (Spain), Canal + (Spain), RTP (Portugal), Futura (Brazil), IBA (Israel), PTS (Taiwan), TVR (Romania), MTV (Hungary), RTVSLO (Slovenia), ETV (Estonia).